HOSPITAL VETERINARI MAS XIRGU (GIRONA)

/HOSPITAL VETERINARI MAS XIRGU (GIRONA)
HOSPITAL VETERINARI MAS XIRGU (GIRONA) 2018-07-02T09:46:33+00:00

Hospital Veterinari Mas Xirgu (Girona)

Hospital Veterinari Mas Xirgu (Girona)

L’Hospital Veterinari, obert les 24 hores i els 365 dies de l’any, consta d’una superfície de 2.000 m2 amb 6 consultes, 3 quiròfans, àrea de prequiròfans, laboratori, sala de radiologia, sala d’ecografia i sala de rehabilitació (VEURE PLÀNOL). L’Hospitalització és en sales separades: medicina, cirurgia, cures intensives, gats i exòtics. Hi ha “Suites” per a animals de mida gran. Cada hospitalització té una sortida pròpia a un pati exterior a l’aire lliure. L’hospital disposa d’un sofisticat sistema d’extracció i purificació d’aire per evitar les possibles infeccions per via aerògena i evitar les males olors. L’ergonomia del mobiliari, l’espai i la llum han estat pensats per aconseguir una eficàcia en el treball i a la vegada disminuir l’estrés que comporta l’estada en un centre mèdic a l’animal, proporcionant-li tranquil·litat i benestar. Actualment està considerat un dels millors hospitals privats de l’estat espanyol.

Ressonància magnètica

Ressonància magnètica

TAC

TAC

A Canis tenim la tecnologia més avançada (tac, ressonància magnètica…) per curar a les teves mascotes. T’oferim un gran ventall de serveis perquè hi puguis trobar el que ella necessita. Ens avalen més de 30 anys dedicats a la salut i el benestar de les nostres mascotes.

Botiga Mas Xirgu (Girona)

Botiga Mas Xirgu (Girona)

A la nostra botiga de Canis trobaràs una gran varietat de productes, incloent a petits animals. Estem especialitzats en alimentació de gossos i de gats però també pots trobar alimentació per rosegadors, fures, ocells… T’oferim un bon assessorament d’alimentació específic per a la teva mascota, ja que disposem de pinsos especialitzats per tractar o prevenir malalties canines o felines, com per exemple: insuficiència renal, problemes urinaris, obesitat…

A més a més, disposem d’un ampli assortit de complements per animals de companyia com matalassos, llits, corretges, complements de roba, rascadors, transportints,… i fins i tot, a l’època d’estiu tenim gelats per gossos i et podrem ajudar a trobar el producte adient per acabar amb les puces i garrapates de la teva mascota i tanmateix prevenir-los d’aquest paràsit.

Hospital Veterinari Mas Xirgu (Girona)

Servei de perruqueria

Oferim servei de perruqueria canina i felina a tots els nostres centres, amb professionals amb experiència en el sector. Efectuem el tall estàndard de la raça o bé al gust del propietari. Disposem d’una àmplia gama de productes d’higiene per les mascotes per tal de mantenir el pèl, les orelles, les ungles… el més sanes i netes possibles. Demanant cita prèvia, els nostres perruquers atendran única i exclusivament un animal per sessió, garantint així un resultat òptim.

Intervenció en quiròfan

Cada any formem a veterinaris acabats de llicenciar. Una formació interina d’un any que combina l’estudi teòric i la pràctica clínica per tal que el veterinari adquireixi uns coneixements pràctics molt propers a la realitat clínica diària.

Jornades clíniques

Jornades clíniques

Jornades clíniques

Regularment celebrem jornades clíniques de dos dies de duració adreçades als veterinaris. Són jornades monogràfiques que sempre compten amb la presència de ponents de prestigi nacional o internacional. Van dirigides als veterinaris d’altres clíniques que treballen amb col·laboració amb l’hospital veterinari Canis. La finalitat d’aquestes reunions és realitzar un procés de formació continuada per estar al dia dels últims avenços tecnològics i mèdics.

Filmació programa Veterinaris

Filmació programa Veterinaris

Filmació programa Veterinaris

Les nostres intervencions clíniques apareixen al programa televisiu Veterinaris de TV3, un programa que relata les relacions entre els animals i els seus propietaris. Un espai per a tota la família amb històries a vegades divertides i, d’altres, més tristes, però sempre amb les bèsties i la gent que se les estima com a protagonistes.