CENTRE VETERINARI LLUÍS PERICOT (GIRONA)

/CENTRE VETERINARI LLUÍS PERICOT (GIRONA)
CENTRE VETERINARI LLUÍS PERICOT (GIRONA) 2018-06-29T16:56:12+00:00

Centre Veterinari Lluís Pericot (Girona)

Centre Veterinari Lluís Pericot (Girona)

El Centre Veterinari Lluís Pericot es troba situat al barri de l’Eixample de Girona on s’hi realitzen visites de medicina interna, vacunes… referint les cirurgies a l’Hospital Canis. Al costat de la clínica hi ha la botiga on trobaràs una àmplia gama de productes tan de complements com d’alimentaris, abastant tot tipus de menjar per les mascotes que pateixen diferents patologies (al·lèrgies, sobre pes, cardíaques,…) i un assessorament personalitzat.

Centre Veterinari Lluís Pericot (Girona)

Recepció

Centre Veterinari Lluís Pericot (Girona)

Consultes

Botiga Lluís Pericot (Girona)

Botiga Lluís Pericot (Girona)

A les nostres botigues de Canis oferim una gran varietat de productes per a petits animals. Estem especialitzats en alimentació de gossos i de gats però també es pot trobar alimentació per rosegadors, fures, ocells,… Oferim un bon assessorament d’alimentació específic per a la vostre mascota, ja que disposem de pinsos especialitzats per tractar o prevenir malalties canines o felines, com per exemple: insuficiència renal, problemes urinaris, obesitat,…

A més a més, disposem d’un ampli assortit de complements per els nostres animals de companyia com matalassos, llits, corretges, complements de roba, rascadors, transportints,… i fins i tot a l’època d’estiu disposem de gelats per als gossos i us podem ajudar a trobar el producte adient per acabar amb les puces i garrapates de la seva mascota i tanmateix prevenir-los d’aquest paràsit.

Centre Veterinari Lluís Pericot (Girona)

Servei de perruqueria

Oferim servei de perruqueria canina i felina a tots els nostres centres, amb professionals amb experiència en el sector. Efectuem el tall estàndard de la raça o bé al gust del propietari. Disposem d’una àmplia gama de productes d’higiene per les mascotes per tal de mantenir el pèl, les orelles, les ungles… el més sanes i netes possibles. Demanant cita prèvia, els nostres perruquers atendran única i exclusivament un animal per sessió, garantint així un resultat òptim.